Purppurahelmi

Leipomotuotteet-Purppurahelmi logo

Tilausohjeet

Tilaa kakut ja herkut juhlapöytääsi

Tiedustelethan kakkutoivettasi hyvissä ajoin, vähintään 3–4 viikkoa ennen juhlapäivääsi. Isoissa juhlatilauksissa kannattaa varata paikka kakkukirjastamme hyvissä ajoin, mieluiten heti, kun juhlapäivä on tiedossa. Valmiit kakut ovat noudettavissa leipomostamme Sastamalan Häijäästä.

Maanantaisin ja tiistaisin emme vastaa puheluihin tai sähköposteihin.

Noutoajat kakuille pääsääntöisesti perjantaisin klo 17-18 tai lauantaisin 10–11, ellei toisin sovita etukäteen.

Tilauksen maksu

Ilmoitamme aina lopullisen hinnan ennen tilauksen vahvistusta.

Vahvistuksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse laskun / maksutiedot. Tarkista roskaposti, jos lasku ei ole ilmestynyt viimeistään 10 päivää ennen noutoa. Lyhyemmästä ajasta sovitaan erikseen.

Kakun maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, noin 10 vrk ennen kakun toimitusta.

Laskun maksamatta jättäminen eräpäivänä mitätöi tilauksen. Ilmoitathan, mikäli maksusi on myöhässä. Aloitan kakun valmistuksen vasta maksun näkyessä tilillä. Käteismaksusta sovitaan erikseen ennakkoon.

Yli 200 € tilauksissa maksetaan 100 € varausmaksu vahvistamisen yhteydessä.

Suuret tilaukset myös vievät aikaa, jolloin asiakkaita voi ottaa vähemmän kyseiselle ajankohdalle. Näin vältytään turhilta varauksilta.

Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa tilauksen, tuolloin paikka on varattu kyseiselle tilaajalle ja uusia isoja tilauksia mahdotonta ottaa pienellä varoitusajalla.  Juhlien siirtymisestä voidaan neuvotella. Varausmaksu vähennetään toteutuneesta loppulaskusta.

Palauttamme koko käsirahan, mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen. Muita korvauksia ei makseta.

Hääkakuissa 100e varausmaksu oikeuttaa henkilökohtaiseen 2 hlö suunnittelu / maistiaispalaveriin (min. 50 hengen häät). Pienemmissä juhlissa palaverin hinta on 20 €/ hlö / tunti.

Kakun kuljetus

Kuljetamme sovittaessa isommat tilaukset juhlapaikalle kylmäkuljetuslaatikoissa, jolloin kylmäketju ei pääse katkeamaan.
Kuljetusmaksut: 50 € toimitusmaksu + 1 € / km yhdensuuntaisesti turvallista reittiä. Erittäin haastavista kuljetuksista saattaa tulla lisähintaa 20-50 €. Kuljetamme vain noin 50 km:n säteellä leipomosta.
Vuokraa meiltä kylmäboksi kuljetukseen

Meiltä on myös saatavilla vuokralle kylmäbokseja, jos haluat itse kuljettaa tilaamasi tuotteet. Opastamme kyllä .

Omassa autossa kakun paras kuljetuspaikka on takakontti, missä kakku pysyy suorassa. Vastuu kuljetuksessa tapahtuvista vaurioista on ostajalla.

Pakkaamme kakut aina pahvisiin kakkulaatikoihin, joka suojaa pölyltä ym. ulkoisilta vaurioilta. Kakku on koottu aluselle, jolla sen voi laittaa suoraan pöytään. Kakun paras säilytyslaatikko on pahvinen, jolloin kakku saa ilmaa, eikä ala hikoilla.

Huomioithan lämpimällä säällä kakun viilentämisen esim. kylmäkalleilla! Voit tiedustella asiaa etukäteen, jos olet epävarma, miten kannattaa toimia noutotilanteessa.

Kakun säilytys ja tarjoilu

Kakkujen suositeltu syöntiaika on 2 vuorokautta noudosta, mikäli kylmäketju on säilynyt kuljetuksen ja säilytyksen aikana.

Kreemi- ja massapintaiset kakut on paras leikata terävällä puukolla tai sahalaitaisella kakkuveitsellä. Kakku on hyvä nostaa huoneenlämpöön noin 15-20 minuuttia ennen tarjoilua. Kakut ja macaron-leivokset tulee säilyttää jääkaappilämpötilassa.

Asiakas hyväksyy tuotteen ulkoasun noutohetkellä. Mikäli noutajana on kolmas osapuoli, tulee hänen hyväksyä ulkoasu.

Vastuu kakun kuljetuksesta siirtyy asiakkaalle noutohetkellä.

Ota yhteyttä


Jokainen kakku on uniikki käsityö