TILAA KAKKU SASTAMALASTA – TILAUSOHJEET, KULJETUS, SÄILYTYS JA NOUTO

Ota yhteyttä lomakkeella!

Tiedustelethan kakkutoivettasi hyvissä ajoin, vähintään 3–4 viikkoa ennen juhlapäivääsi. Isoissa juhlatilauksissa kannattaa varata paikka kakkukirjastani hyvissä ajoin, mieluiten heti, kun juhlapäivä on tiedossa. Valmiit kakut ovat noudettavissa leipomostani Sastamalan Häijäästä.

Maanantaisin ja tiistaisin en vastaa puheluihin tai sähköposteihin, nukun yövuorojen jäljiltä. 


Noutoajat kakuille pääsääntöisesti perjantai klo 17-18 tai lauantaina: 10:00–11:00, ellei toisin sovita etukäteen.

Tilauskalenterini tällä hetkellä

Vuosi 2021  

      Viikot 42-44 ei tilauksia, Viikon 51 lomailen.

 

  • Vuoden 2022  hääkalenteri aukeaa uusille tilauksille marras/ joulukuussa 2021. Koronasiirroista johtuen varauksia on jo melko paljon.

Kakun/ tilauksen maksu

Ilmoitan aina lopullisen hinnan ennen tilauksen varmistusta. Varmistuksen jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse laskun/ maksutiedot, jolla voit maksaa kakun. Tarkista roskaposti, jos lasku ei ole ilmestynyt viimeistään 10 päivää ennen noutoa. Lyhyemmästä ajasta sovitaan erikseen.

 

Kakun maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, noin 10 vrk ennen kakun toimitusta. Laskun maksamatta jättäminen eräpäivänä mitätöi tilauksen. Ilmoitathan, mikäli maksusi on myöhässä. Aloitan kakun valmistuksen vasta maksun näkyessä tilillä. Käteismaksusta sovitaan erikseen ennakkoon.

 

Yli 200 euron tilauksissa maksetaan käsiraha tilauksen varmentamisen yhteydessä. Suuret tilaukset myös vievät aikaa, jolloin asiakkaita voi ottaa vähemmän kyseiselle ajankohdalle. Näin vältytään turhilta varauksilta.


Mikäli joudun peruuttamaan tilauksen, koko käsiraha palautetaan. Ei muita korvauksia.

 Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa tilauksen, tuolloin paikka on varattu kyseiselle tilaajalle ja uusia isoja tilauksia mahdotonta ottaa pienellä varoitusajalla.  Juhlien siirtymisestä voidaan neuvotella. Varausmaksu on 100e. Varausmaksu vähennetään toteutuneesta loppulaskusta.

Hääkakuissa 100e varausmaksu oikeuttaa henkilökohtaiseen 2 hengen suunnittelu/ maistiaispalaveriin (minimissään 50 hengen häät). Pienemmissä juhlissa palaverin hinta on 20e/ hlö/tunti.

Kakun kuljetus

Kuljetamme toivottaessa hääkakut paikan päälle, mikäli aikataulut antavat periksi. Näin pyrimme varmistamaan, ettei kylmäketju katkea kesähelteilläkään ja sovittu kakku on kuosissaan juhlapöydässä. Kuljetuksesta veloitan 1 €/km (yhdensuuntaisesti) ja 20 euron toimitusmaksun 50 km:n säteellä. Myös suurta tarkkuutta vaativat korkeat kerroskakut saattavat nostaa toimitusmaksua ( 30–60€). Vuodesta 2021 kuljetuksia teemme  enää vain noin 50 km:n säteellä.( paitsi jo ennalta aiemmin sovitut .) Vuokralle saatavilla isoja kylmäbokseja omaan kuljetukseen.


Omassa autossa kakun paras kuljetuspaikka on takakontti, missä kakku pysyy suorassa ja kuosissaan kuljetuksen ajan. Mikäli kakku kuljetetaan etu- tai takapenkillä, tulisi penkki tukea tasaiseksi esimerkiksi reilun kokoisella pyyhkeellä. Vastuu kuljetuksessa tapahtuvista vaurioista on ostajalla.


Pakkaan kakut aina pahvisiin kakkulaatikoihin, jotka suojaavat esimerkiksi pölyltä. Kokoan kakut valmiille alusille, joissa kakun voi asettaa suoraan tarjolle pöytään. Pinnoitetun kakun paras säilytyspaikka on pahvinen kakkulaatikko, jossa kakku saa ilmaa eikä ala hikoilla niin kuin suljetussa, ilmatiiviissä rasiassa. Huomioithan lämpimällä säällä kakun viilentämisen esim kylmäkalleilla! Voit tiedustella asiaa etukäteen, jos olet epävarma, miten kannattaa toimia noutotilanteessa

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tuotteistani tai palveluistani, vastaan kysymyksiisi mielelläni! Yhteydenottolomakkeen löydät alta. 

Tietoturvalauseke löytyy Yhteystiedot-sivun alalaidasta.

Kakun säilytys

Kakkujen suositeltu syöntiaika on 2 vuorokautta noudosta, mikäli kylmäketju on säilynyt kuljetuksen ja säilytyksen aikana. Vastuu kakun kuljetuksesta ja vaurioitumisesta siirtyy luovutushetkellä ostajalle. 


Asiakas hyväksyy tuotteen ulkoasun noutohetkellä.

Kaikki yhteystiedot

Haluatko tilata juhlapöytääsi kakun tai muita herkkuja?

Jätä tiedot tai tarjouspyyntö yhteyspyyntölomakkeella, niin vastaan mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä tilausajat ovat 3 viikosta eteenpäin sesongin mukaan. Isot tilaukset kannattaa tehdä heti juhlapäivän varmistuttua. 

Tutustu myös sivuilta löytyviin tilausohjeisiin, täytevaihtoehtoihin ja hinnastoon. Vastaan saapuneisiin sähköposteihin aina 2-3 vrk sisällä.

Tee tilaus tai jätä kysymys!

Ota yhteyttä