TILAA KAKKU SASTAMALASTA – TILAUSOHJEET, KULJETUS, SÄILYTYS JA NOUTO

Ota yhteyttä lomakkeella!

Tiedustelethan kakkutoivettasi hyvissä ajoin, vähintään 3–4 viikkoa ennen juhlapäivääsi. Isoissa juhlatilauksissa kannattaa varata paikka kakkukirjastani hyvissä ajoin, mieluiten heti, kun juhlapäivä on tiedossa. Valmiit kakut ovat noudettavissa leipomostani Sastamalan Häijäästä.

Maanantaisin ja tiistaisin en vastaa puheluihin tai sähköposteihin, nukun yövuorojen jäljiltä. 


Noutoajat kakuille pääsääntöisesti perjantai klo 17-18 tai lauantaina: 10:00–11:00, ellei toisin sovita etukäteen.

Tilauskalenterini tällä hetkellä

 Vkot 6 ja 16 sekä 31-35 lomaillaan.

Vkot 23, 24 ja 27 täynnä.

Kakun/ tilauksen maksu

Ilmoitan aina lopullisen hinnan ennen tilauksen varmistusta. Varmistuksen jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse laskun/ maksutiedot, jolla voit maksaa kakun. Tarkista roskaposti, jos lasku ei ole ilmestynyt viimeistään 10 päivää ennen noutoa. Lyhyemmästä ajasta sovitaan erikseen.

 

Kakun maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, noin 10 vrk ennen kakun toimitusta. Laskun maksamatta jättäminen eräpäivänä mitätöi tilauksen. Ilmoitathan, mikäli maksusi on myöhässä. Aloitan kakun valmistuksen vasta maksun näkyessä tilillä. Käteismaksusta sovitaan erikseen ennakkoon.

 

Yli 200 euron tilauksissa maksetaan käsiraha tilauksen varmentamisen yhteydessä. Suuret tilaukset myös vievät aikaa, jolloin asiakkaita voi ottaa vähemmän kyseiselle ajankohdalle. Näin vältytään turhilta varauksilta.


Mikäli joudun peruuttamaan tilauksen, koko käsiraha palautetaan. Ei muita korvauksia.

 Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa tilauksen, tuolloin paikka on varattu kyseiselle tilaajalle ja uusia isoja tilauksia mahdotonta ottaa pienellä varoitusajalla.  Juhlien siirtymisestä voidaan neuvotella. Varausmaksu on 100e. Varausmaksu vähennetään toteutuneesta loppulaskusta.

Hääkakuissa 100e varausmaksu oikeuttaa henkilökohtaiseen 2 hengen suunnittelu/ maistiaispalaveriin (minimissään 50 hengen häät). Pienemmissä juhlissa palaverin hinta on 20e/ hlö/tunti.

Kakun kuljetus

Kuljetamme  sovittaessa hää- ym isommat tilaukset juhlapaikalle

kylmäkuljetuslaatikoissa, jolloin kylmäketju ei pääse katkeamaan.

Kuljetusmaksut: 

1e/ km yhdensuuntaisesti turvallista reittiä+ 50€ toimitusmaksu. Erittäin haastavista kuljetuksista saattaa tulla lisähintaa 20-50e.

Kuljetamme vain noin 50 km:n säteellä leipomosta.

Meiltä on myös saatavilla vuokralle kylmäbokseja, jos haluaa itse kuljettaa tuotteet.

Opastamme kyllä .

Omassa autossa kakun paras kuljetuspaikka on takakontti, missä kakku pysyy suorassa. Vastuu kuljetuksessa tapahtuvista vaurioista on ostajalla.

Pakkaan kakut aina pahvisiin kakkulaatikoihin, joka suojaa pölyltä ym ulkoisilta vaurioilta.Kakku on koottu aluselle, jolla sen voi laittaa suoraan pöytään.

Kakun paras säilytyslaatikko on pahvinen, jolloin kakku saa ilmaa, eikä ala hikoilla.

Huomioithan lämpimällä säällä kakun viilentämisen esim kylmäkalleilla! Voit tiedustella asiaa etukäteen, jos olet epävarma, miten kannattaa toimia noutotilanteessa.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tuotteistani tai palveluistani, vastaan kysymyksiisi mielelläni! Yhteydenottolomakkeen löydät alta. 

Tietoturvalauseke löytyy Yhteystiedot-sivun alalaidasta.

Kakun säilytys ja  tarjoilu

Kakkujen suositeltu syöntiaika on 2 vuorokautta noudosta, mikäli kylmäketju on säilynyt kuljetuksen ja säilytyksen aikana.

Kreemi/ massapintaiset kakut on paras leikata terävällä puukolla tai sahalaitaisella kakkuveitsellä. Kakku on hyvä nostaa huoneenlämpöön noin 15-20 minuuttia ennen tarjoilua. Kakut ja macaronleivokset tulee säilyttää jääkaappilämpötilassa.

Asiakas hyväksyy tuotteen ulkoasun noutohetkellä. Mikäli noutajana on kolmas osapuoli, tulee hänen hyväksyä ulkoasu.

Vastuu kakun kuljetuksesta siirtyy asiakkaalle noutohetkellä.

Kaikki yhteystiedot

Haluatko tilata juhlapöytääsi kakun tai muita herkkuja?

Jätä tiedot tai tarjouspyyntö yhteyspyyntölomakkeella, niin vastaan mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä tilausajat ovat 3 viikosta eteenpäin sesongin mukaan. Isot tilaukset kannattaa tehdä heti juhlapäivän varmistuttua. 

Tutustu myös sivuilta löytyviin tilausohjeisiin, täytevaihtoehtoihin ja hinnastoon. Vastaan saapuneisiin sähköposteihin aina 2-3 vrk sisällä.

Tee tilaus tai jätä kysymys!

Ota yhteyttä