MAUT & täytteet
Toiveidesi kakku
Suunnittelemme fantasiakakut yksilöllisesti makumieltymystesi mukaan. Yleensä kakkuun yhdistämme 1–2 eri moussetäytettä, jotka itse valmistamme itse laadukkaista raaka-aineista. Naked cake -tyylisissä kakuissa suosittelen kreemitäytteitä.
10 hengen kakkuun voi valita vain yhden täytemaun, sitä suurempiin kaksi.
Täytteissä käytetyt kuohukerma, vispikerma, mascarpone-juusto ja makurahkat ovat laktoosittomia.
Hyödynnän mahdollisuuksien mukaan kotimaisia marjoja.
KakkuPOHJAT
Vaalea sitruspohja
Voihin leivottu, jolloin kakusta tulee tuhdimpi ja kosteampi (saatavissa myös ilman sitrusta)
Vaalea manteli-kermapohja
Suklaakakkupohja
Sisältää tummaa suklaata, kostea ja suklainen
Porkkanakakkupohja
Kostea ja mehevä
Valkosuklaa-sitruskakkupohja
Sisältää laktoosia
Gluteeniton vaalea-, suklainen- tai porkkanakakkupohja
Lisähinta 5-10 € / kakku
Red Velvet
Tuhti kakkupohja. Lisähinta 5-10 € / kakku.
Baileys suklaakakkupohja
Kostea, aikuiseen makuun. Lisähinta 5-10 € / kakku
Vegaaninen suklaakakkupohja tai porkkanakakku
Max 10 hlön kakku. Lisähinta 5 € / kakku
Kakkupohjissa käytämme laktoositonta voita ja kakkuvehnäjauhoja. Gluteenittomissa kakuissa käytämme Semperin Fin Mix- jauhoja. Leivonnaiset valmistamme samoissa leipomotiloissa.
Kostutamme kakut mehulla tai maidolla. Aikuisten suklaakakuissa käytämme myös likööriä tai konjakkia, kakun sisällön ja toiveiden mukaan. Alkoholituotteista poltamme alkoholin pois, ellei syöjinä ole ainoastaan aikuisia.
TÄYTTEET
Suklaat
Maitosuklaa, minttusuklaa*, tumma suklaa, valkosuklaa*
Marjat
Mansikka (emme suosittele korkeisiin kerroskakkuihin), mustaherukka, mustikka, punaherukka, vadelma**, mansikka-punaherukka, vadelma-punaherukka
Muut
Baileys -kermalikööri*, banaani-kinuski, mango-sitrus-passion, nougat*, kinuski, raparperi, vanilja
(*sisältää laktoosia, **lisähintainen täyte)
Ruoka-aineallergiat
Muistathan mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista. Käytämme useissa täytteissä sitrusta jossain muodossa, joten muistathan mainita, jos juhlijoissa on sitrusallergikkoja.
Suklaat saattavat sisältää pähkinää. Leivonnaiset leivotaan kaikki samoissa tiloissa, joten luontaisesti gluteenittomia tuotteita emme pysty valmistamaan. Myös erittäin vaikeiden allergioiden kohdalla en ota riskiä ja valmista tuotteita.