Kakkupohjissa käytän laktoositonta voita ja kakkuvehnäjauhoja. Gluteenittomissa kakuissa käytän Semperin Fin Mix- jauhoja. Leivonnaiset valmistan samoissa leipomotiloissa.
Kostutukseen käytän mehuja tai maitoa. Aikuisten suklaakakuissa myös likööriä tai konjakkia, kakun sisällön ja toiveiden mukaan. Alkoholituotteista poltan alkoholin pois, ellei syöjinä ole ainoastaan aikuisia.
Suunnittelen fantasiakakut yksilöllisesti makumieltymystesi mukaan. Suosin kakuissa pääasiassa moussetyyppisiä täytteitä, jolloin täytteestä tulee runsas. Yleensä yhdistetään 1–2 eri moussea, jotka valmistan itse laadukkaista raaka-aineista. Naked cake tyylisissä kakuissa suosittelen kreemitäytteitä.
10 hengen kakkuun voi valita vain yhden täytemaun, sitä suurempiin kaksi.
Täytteissä käytetyt kuohukerma, vispikerma, mascarpone-juusto ja makurahkat ovat laktoosittomia. Hyödynnän mahdollisuuksien mukaan kotimaisia marjoja.
Muiden tuotteiden makumaailmat löytyy hinnasto sivulta!
Macaronit, kuppikakut yms.
Muistathan mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista. Käytän useissa täytteissä sitrusta jossain muodossa, joten muistathan mainita, jos juhlijoissa on sitrusallergikkoja.
Suklaat saattavat sisältää pähkinää. Leivonnaiset leivotaan kaikki samoissa tiloissa, joten luontaisesti gluteenittomia tuotteita emme pysty valmistamaan. Myös erittäin vaikeiden allergioiden kohdalla en ota riskiä ja valmista tuotteita.
Jätä tiedot tai tarjouspyyntö yhteyspyyntölomakkeella, niin vastaan mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä tilausajat ovat 3 viikosta eteenpäin sesongin mukaan. Isot tilaukset kannattaa tehdä heti juhlapäivän varmistuttua.
Tutustu myös sivuilta löytyviin tilausohjeisiin, täytevaihtoehtoihin ja hinnastoon.