HÄÄKAKUT JA MUUT YKSILÖLLISET KAKUT

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuvagalleriassa voit tutustua erilaisiin kakkuihin. Valmistan toiveidesi mukaan yksilölliset hääkakut, ristiäiskakut, lasten ja aikuisten kakut, buffet- ja yrityskakut sekä muut herkut. Valmiit kakut ovat noudettavissa Sastamalan Häijäästä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Facebook-sivuillani  ja Instagramissa on laajempi kuvagalleria, jota myös päivitän säännöllisesti.  Vuosina 2015 ja 2016 Purppurahelmi on ollut hopeasijalla Vuoden suomalainen hääyritys -kisassa, osiossa kakut ja juhlaherkut. Vuonna 2017 se kirkastui kultaiseksi. Kiitos kuuluu teille äänenne antaneille asiakkaille. Kiitän sydämestäni jokaista teitä. Tämä on upea kiitos useista työtunneista!

Hinnasto

Haluatko tilata juhlapöytääsi kakun tai muita herkkuja?

Jätä tiedot tai tarjouspyyntö yhteyspyyntölomakkeella, niin vastaan mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä tilausajat ovat 3 viikosta eteenpäin sesongin mukaan. Isot tilaukset kannattaa tehdä heti juhlapäivän varmistuttua. Tutustu myös sivuilta löytyviin tilausohjeisiin, täytevaihtoehtoihin ja hinnastoon.

Tee tilaus tai jätä kysymys!

Ota yhteyttä